top of page
medium.jpg

ПРО
ВОУ "БЕЗ МЕЖ"

Ми українці з усього світу, об'єднані спільною метою захистити нашу рідну Україну від російської агресії. Ми збираємо кошти й купуємо на них необхідні для українського війська обладнання й спорядження.

МІСІЯ & ІСТОРІЯ

Місія Благодійної організації “Благодійний фонд “Волонтерське об'єднання українців “Без меж” - зберегти життя та здоров'я максимальному числу захисників України. Ми допомагаємо українським захисникам боронити нашу країну і повернутись додому живими.

Засновником і головним двигуном БО "БФ "ВОУ "Без меж" є Олександр Мартін, який ще з 2014 року активно допомагав українським військовим і забезпечував їх необхідною на той час амуніцією, бронежилетами, засобами зв'язку і навіть їжею. Бо насправді українці ведуть війну проти Росії вже фактично вісім років – з того часу, як вона анексувала Крим і окупувала деякі райони Донбасу. 

 

На сьогоднішній день українська армії забезпечена значно краще, порівняно з 2014 роком, але все одно є деякі потреби, особливо в засобах зв'язку і транспортних засобах (повнопривідних невеликих автівках), які держава і великі благодійні фонди не можуть виконати швидко. Крім того, в Україні створені підрозділи територіальної оборони, які також потребують оснащення. 
 

БО "БФ "ВОУ "Без меж" допомагає всім захисникам України: представникам Збройних сил, Національної гвардії, територіальної оборони. Ми закуповуємо і передаємо українським військовим засоби захисту і зв'язку, тепловізори, транспортні засоби, генератори, кровоспинні засоби, спальні мішки, тощо. Співпрацюємо безпосередньо з військовими частинами і закриваємо їхні потреби комплексно.

ВРЯТУЙ УКРАЇНУ

ЯК ДОПОМОГТИ

Україні потрібна Ваша допомога. Будь-яка надана Вами сума наближає перемогу України та рятує життя нашим військовим. Ви допомагаєте нашим захисникам вціліти і повернутися живими до своїх близьких. Ви допомагаєте врятувати Україну.

2546207-yak-dobre-vi-znaete-perebig-podiyi-viyni-proti-rosiyi-test.jpeg

Про всі зібрані та витрачені кошти, про виконані закупівлі, про відкриті актуальні проекти ми звітуємо в наших соціальних мережах. 

bottom of page